w

KURS

07.02.201909:13 Borge

   Mikrobiologi
  • Deltakerne blir gitt basis kunnskap om mikrobiologi ved mattilberedning
    5 – 15 deltagere, varighet ca. 1t.
   Personlig hygiene
  • Deltakerne lærer de viktigste kravene til personalets hygiene og gjøres oppmerksom på myndighetenes krav
    5 – 15 deltagere, varighet ca. 30 min.
   Kritiske punkter ved bearbeiding av næringsmidler
  • Deltakerne lærer riktige arbeidsprosedyrer i de forskjellige produksjonsprosesser.
    De kritiske punktene blir poengtert.
    5 – 15 deltagere, varighet ca. 1t.
   Rengjøringskjemi
  • Basis kunnskap i rengjøringskjemi
    5 – 15 deltagere, varighet ca. 30 min.
   Oppvaskhygiene
  • Ren – uren oppvask, kritiske punkter, sortering etc.
    5 – 15 deltagere, varighet ca. 30 min.
   Renholdsplan og IK Mat
  • Forskrifter, praktisk bruk, prosedyrer og sjekklister
    5 – 15 deltagere, varighet ca. 35 min.