Mikrobiologi
- Deltakerne blir gitt basis kunnskap om mikrobiologi ved mattilberedning
5 – 15 deltagere, varighet ca. 1t.
Personlig hygiene
- Deltakerne lærer de viktigste kravene til personalets hygiene og gjøres oppmerksom på myndighetenes krav
5 – 15 deltagere, varighet ca. 30 min.
Kritiske punkter ved bearbeiding av næringsmidler
- Deltakerne lærer riktige arbeidsprosedyrer i de forskjellige produksjonsprosesser.
De kritiske punktene blir poengtert.
5 – 15 deltagere, varighet ca. 1t.
Rengjøringskjemi
- Basis kunnskap i rengjøringskjemi
5 – 15 deltagere, varighet ca. 30 min.
Oppvaskhygiene
- Ren – uren oppvask, kritiske punkter, sortering etc.
5 – 15 deltagere, varighet ca. 30 min.
Renholdsplan og IK Mat
- Forskrifter, praktisk bruk, prosedyrer og sjekklister
5 – 15 deltagere, varighet ca. 35 min.